Ons advies over COVID-19

We nemen de veiligheid van onze restaurantpartners, riders en klanten bijzonder ernstig. We volgen de situatie omtrent het coronavirus (COVID-19) op de voet en nemen maatregelen om onze klanten, riders en partners te beschermen.

Ga naar het helpcentrum

Veiligheidsvoorschriften en beleid van Deliveroo

We opereren momenteel in een ongekende en snel veranderende context. We houden je regelmatig op de hoogte met advies omtrent jouw veiligheid, die van je medewerkers, die van de klanten en koeriers. Lees de laatste richtlijnen van Deliveroo i.v.m. COVID-19.

Wat je kunt doen om je restaurant draaiende te houden

Als je keuken alleen nog open blijft voor leveringen, hebben we een aantal maatregelen opgesteld om de veiligheid van koeriers, medewerkers en klanten te verhogen. Lees hier meer over onze optimale werkwijzen voor restaurants die blijven leveren.

Laat klanten weten dat je open bent

We hebben afbeeldingen en filmpjes beschikbaar gesteld waarmee je klanten via social media kunt laten weten dat je open bent. Je kan onze toolkit in een social media-post gebruiken om nieuwe klanten te bereiken.

Richtlijnen van de WHO

De meest actuele adviezen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de Belgische FOD Volksgezondheid vind je hier. Naast het strikt opvolgen van de hygiënevoorschriften zijn er nog andere maatregelen om je te beschermen: 'social distancing' tussen restaurantmedewerkers en koeriers, het dubbel verpakken van bestellingen en contactloos bezorgen.